Skip to content

5 Comments

 1. Stefan Thulin
  13 February, 2020 @ 20:36

  Detta här har jag känt på mig sedan tidigare så du har alldeles rätt Liza

  Stefan Thulin

  Reply

  • Liza Tarot
   13 February, 2020 @ 21:43

   Tack Stefan för din kommentar. Bra att du litar på din instinkt.
   Kram Liza

   Reply

 2. D
  14 February, 2020 @ 00:51

  Jag har också pratat med kända medium. Det har inte gett mig någonting. Den ena var dessutom väldigt dryg och respektlös.

  Jag har ringt till många medium genom åren och det jag lärt mig är att jag många gånger fått information som inte stämt. Många utav dom kan bara titta på en situation en gång och sen när man ringer nästa gång och vill veta mer om situationen ändrar de helt svaren så man är ännu mer förvirrad än vad man var innan. Jag tror att det har varit så att de inte haft kunskapen att hjälpa mig egentligen men de utger sig för att kunna “känna in” så mycket när de egentligen inte gör det.

  Om man tror att ett medium är bättre än vad den är, och om man tror att de kan se din situation fastän de inte kan det, blir det förödande om man tror på vad den säger.

  Jag tycker att det ska vara tydligare vad medium kan och inte kan. På telefonlinjer och i presentationer står det på de flesta att de ger andlig och medial vägledning, de är intuitiva och vissa är klarvetande och upplysta men sen kan de flesta av dom inte hjälpa mig framåt. Och de prickar inte in någonting rätt heller.

  Du Liza är otroligt duktig och en förebild för andra.

  Reply

  • Liza Tarot
   16 February, 2020 @ 13:27

   Hej & Tack D!
   Detta var exakt varför jag skrev detta blogginlägg. Det finns så mycket mer jag skulle kunna säga om detta men jag låter det vara just nu.
   Jag avskyr när andra far illa och mår dåligt av utnytjande av andra tv medium och kända medium, för det svartar ner för oss andra ärliga vägledare.
   Så tack igen för dina ord och att du delade med dig av din upplevelse.
   Stor kram Liza

   Reply

 3. Tina
  28 October, 2020 @ 13:41

  Jag tror jag har pratat med säkert 7-8 olika medium som jag fått rekommenderade genom åren men ingen har kunnat säga något som stämt vare sig bakåt eller framåt i tiden. Tyvärr är det ganska dyrt och inte en tjänst som går att reklamera. Det vore intressant att i samtalet först få verifierat kunskapen genom att höra ngt som hänt tidigare som är väldigt specifik och som någon inte kan känna till

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.