Skip to content

2 Comments

 1. Helena
  16 January, 2020 @ 19:51

  Hej fantastiska Lisa. Har många gånger fått hjälp av dig. I natt var en konstig natt. Jag har ju katter här hemma och de var som annorlunda. Jag förlorade en katttjej för ett bra tag sen i canser som jag verkligen verkligen älskade av hela mitt hjärta och hade hoppats på att få använda i avel osv. Jag såg henne i drömmen och på nått sätt var hon där. Kändes som hon förstog att det är tungt i livet. Hon var även med min älskade häst och hund som lämnat jordelivet. Jag förstår att hon ville säga nått. Men förstår inte riktigt än vad. Känns lite som jag har flera änglar i de djur jag haft genom åren som vakar över och med mig. Känns fortfarande som hon ligger i mitt knä. Förstår att andevärlden försöker säga nått. Kan du hjälpa mig med vad?

  Reply

  • Liza Tarot
   18 January, 2020 @ 19:25

   Hej Helena, Tack för ditt meddelnade. Ja kommer att besvara din fråga i mitt nästa “Frågor får svar av Liza Tarot del 3”
   Kram Liza

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.