Liza’s Tjänster 

Tarot

Coachning 

Orakel

Healing

 

ÄR DU REDO FÖR EN DJUP DYKNING MED EN DOS SJÄLVKÄNNEDOM SAMT MED EN BLIXT AV KOSMISK KLARHET ÖVER DITT LIV OCH FÖRHÅLLANDEN?

 

Vill du få ett flygfoto av din nuvarande livssituation och en  prognos för din framtid?

 

Är du redo att utveckla din emotionella intelligens och intuition och att aktivt skapa bästa möjliga version av dig själv?

Har du har en brännande, skimrande, högt specifik fråga?

 

Då kommer du kommer att älska det här.

 

Jag erbjuder:

 

Tarot avläsningar via e-post, via telefon och via Skype.

 

Orakel kort avläsningar via e-post, via telefon och via Skype.

 

Spirituell vägledning via telefon och Skype.

 

Medial utveckling samt vägledning via telefon och Skype.

 

Healing via distans.

 

Distans Healing till Djur.

 

Stresshantering och vägledning via telefon och Skype.

 

Life Coaching för dig som behöver hitta nya vägar via telefon och Skype.

 

Välj en tjänst eller en paket lösning som passar din budget samt dina specifika behov i HÄR

 

Jag kan inte vänta med att få arbeta med dig och hjälpa dig nå dina mål!

 

Omdömen

Tjänster

Klockrena beskrivningar

“Hej Liza. Du är helt underbar att tala med, snabb med en enorm värme och kärlek och klockrena beskrivningar av energierna du kände in. Precis vad jag behövde. Och nu är jag alldeles omtumlad.  Kram <3”

Berith

Du är bäst! Tack!

“Hej Liza.
DU har varit ett enormt berg under den ofantliga transformation jag gått/går genom. TACK! För din trygghet, din klarsynthet, din värme, din optimism och den ”ja jävlar anamma”- känslan du inger i mig. Dina ibland läskigt träffsäkra uppfattningar om ”mitt Matrix”! En del av det du sagt har aldrig skett, men väldigt mycket har. Du är bäst! Tack! <3″

Elisabet

Du hade/har så rätt, i det du säger

“Hej Liza
Du hade/har så rätt, i det du säger så jag blir tårögd men i min ”process” att inte lita på allt är jobbigt….men nu vet jag, behöver inte tvivla. Han hörde av sig å han vill ha mig som du sa. Tack fina Liza, ringer dig alldeles säkert igen ? en stoor kram till dig. “

Elisabeth

Jobbet är mitt!!

“Fina Liza! Jag har ringt dig några ggr. Du sa att jag skulle få ett jobb i samband med studier och att arbetet skulle börja i slutet sv oktober. Du kunde inte riktigt sätta fot på vad det var för jobb men du sa något liknande med att kontorsjobb fast ändå inte. Igår fick jag ett samtal och idag blev det klart, jobbet är mitt!! Börjar redan på måndag så det blev tidigare än vad som sagts i telefon. Jag är överlycklig!! Jag hoppas nu resten inträffar angående kärleken. Väntar med spänning. Kram!”

A

Fattar inte hur du får in allt runt mig, men om det stämmer det du sa

“Hej Liza!
Pratade med dig igår, och det var allt igenom en positiv upplevelse. Du var snabb och gav information som jag lätt kunde ta till mig.
Fattar inte hur du får in allt runt mig, men om det stämmer det du sa, och det tror jag att det gör, blir jag snart väldigt lycklig?Tusen tack! Hör av mig igen om jag behöver råd och stöttning i tillvaron.”

Lotta

Aldrig upplevt någon som träffsäkert beskriver hur personer är och vad som händer nu och kommer

“Magiska Liza Jag kan inte glömma vårat samtal och hela jag känner de svaren du gav… som du sa lita på din känsla. Aldrig upplevt någon som träffsäkert beskriver hur personer är och vad som händer nu och kommer. Du är enastående försökt komma fram till dig många ggr efteråt.. men budskap det också.. Jag ser fram emot att bli ett igen med den som jag är ämnad för och snart. Magiska du och skriver igen då han hört av sig. Vill tillägga den kraftfulla energi man kände under samtalet. Tack och all lycka till dig fina gudinna.”

SKORPIONEN

Pia

“Hej Liza!

När jag har ringt dig så har du talat om någon konflikt på jobbet. Jag har inte förstått vad du menat eftersom ingen konflikt har funnits. Igår förstod jag och känner mig nu riktigt illa berörd av det eftersom det utspelat sig bakom min rygg. Jag vet faktiskt inte om jag vill jobba kvar längre efter detta.

Du hade så rätt så i din spådom även om det är tråkigt så är jag ändå glad över att du såg det.

Tack för att du finns!

Kram”