Skip to content

2 Comments

 1. Maria
  14 February, 2020 @ 04:34

  Hej Liza! Efter många års flykt från vår bostad 23/12-2014 när jag gungade fram och tillbaka pendlande mellan ev vit ” häxa”” jag träffa samma dag för första gången då jag passade hennes barn då hon skulle julhandla. Vi hade pratat vid några tillfällen på fb.Den dagen hon klev innanför min dörr,var det som att helvetet bröt lös! Sedan 4 år tillbaka hade jag inte uppåt ett ljud för min sambo om vad jag såg, kände, fick utsättas fysiskt med bilmärken,rivsår, speglar som sprack,vi vände allt till det positiva och jag lärde barnen Fader vår, då blev det bara värre och allt eskalerat. Min granne snett över mig bodde min granne Annette likaså hon medial men inte lika stark som mig. Det eskalerat till henne, allt var katastrof, jag skulle låna en dammsugarpåse av henne, bara jag klev innanför hennes dörr så exploderar hennes lampor och när jag gick ut så ramlade hennes antika vägghållare för tallrikar rakt ner i golvet….hon var orolig för mig då svårt söt fanns ringt min ytterdörr, grannarna hade länge klagat på att både jag och Annette skulle föra oväsen och möblerna och flytta tunga möblerna mitt i natten. Min granne störde sig på ett speciellt rum hos mig. Det enda som fanns där inne var min dubbelsäng och ett ekskåp jag fått från min farfar, rummet var omöjligt att rubba. Min äldsta son är en mycket gammal själ och vi har haft ett förflutet liv på Irland och framförallt i Scottland, min sambo och jag har levt ett flertal olika liv tillsammans.

  När Jessica kom hem till mig så ändrades vibrationer i luften,,någon dag tidigare hade min då 13 åriga son sprungit till mitt sovrum och vägrar gå tillbaka tårarna forsade från hans kinderna. Jag har uppfostrad mina pojkar att vi ska prata om allt, de vet om min mediailtet och vilka olika smärtsamma liv jag har passerat, döden är inte konstigt för oss och jag har väglett och guidad Zander i perioder och respekterar när han släckt ned .Milio som är 3 år yngre har sett min bortgång “far” och våran katt Solo som endast fanns som skydd under skräckfilm tiden. Dagen innan julafton 2014 går jag och Jessica husesyn i lägenheten, 114 kvm och 12 meter balkong 2 meter bred, jag älskade planlösningen. Jag noterar att energier blir hotfulla och att Jessica blir nervös. I köket börjar hon att svaja och intar en röst som ej är henne ” Få ut dom,jag kan inte skydda dem mer,de måste ut nu””!!! Hon grabba tag i min arm och vi gick till mitt sovrum och jag satte på mig Kenths skjorta, Jessica vänder sig mot mig och säger: Maria, vet du vad du har här?? – Ja,det är demoner! Svarar jag..Jessica säger snabbt till sin man att få ut ALLA barn fort!! Vänta på parkeringen. Vi hamnar då på vardagsrummet mattan och jag kastas med en otrolig fart bakåt, känner hur långa klor/naglar tar min strupe som så många gånger förr. Men denna gång trycker in dem i halsen och sliter mig bakåt, medan Jessica rabblar, prata höjer rösten, ber mig komma tillbaka är det enda jag uppfattar vad hon säger beordrade mig till. Sen sliter hon tag i mig för att springa ut,precis vid uttappsteget slungas jag baklänges, skuggorna fanns överfullt, det kändes som jordbävning också vardagsrummet väggar svar svarta och flöt på hallgolv. Dagens då Zander sprang till min säng och vägrade gå tillbaka ( Jag och de mediala vänner undvek) hans rum, jag frågade varför han vägrade så säger han att det var en svart figur som dinglade med benen ovanför hörnet vid tv,jag rös,för första gången berätta han de väsen jag uppmärksammad under dessa 4 år. Vi lyckades fly i panik till Jessica i Vagnhärad, men kände i bilen bakom mig, det gjorde Jessica med och tvärnitade vid Sillekrog och slet ut oss från bilen. Zander hade glömt en ryggsäck som Kenth haft och som barnen packad kläder i,han gick tillbaka till lägenheten och såg tyvärr mig i denna hemska situation, han fyller 18 till sommaren. Milio fyller 15år. Sen denna händelse har vi ofrivilligt flytta 8 ggr och situationen är kaos,i augusti förra året blev jag riven på hela ryggen i symetrriska sträck,tog tid innan dessa läkte, jag når inte dessa då jag har fått diverse sjukdomar som gör att det är omöjligt! Annette min älskade granne flyttade 1 mån efter då efter jag flyttade eskalerat det hos henne, hennes nya man blev riven mm,hon anlita 3 st medium och den sista fann en portal i hennes håll där 2 st ” oskyldiga barn stöd.. ” Annette så att hennes bostad var hennes borg och aldrig skulle flytta..200 kvm högt upp med 12 kvm takterrass med hela skärgården utanför, hon bor nu lång ut på landet och jätte sjuka i sin reumatism…Min mor som bodde 3 gårdar bort trodde mig aldrig men efter hennes besök i min lägenhet själv för att hämta 3 st saker som stod uppskriva på en lapp och hon kommer 1 Tim senare så har hon ändra uppfattning. Det tog 3 mån att tömma min 4:rok då man endast kunde vistas korta stunder max 2 Tim…. mamma förstod mig på riktigt då..under tiden jag inte var i bostaden gjorde min granne namninsamling för att lämna till hyresvärd, när hon kom till Annette och hon fråga varför. Anledningen var att jag möblerna om mitt i natten och det lät som jag slog med slägga där inne…Annette svarar att det är totalt omöjligt då jag inte tillträder bostaden sen en månad tillbaka..när jag kom dit såg jag att inne från Wall in closed hade en stor betong trycks ut av någon underlig anledning. Jag har lyckats få mamma Leena att flytta från Ramdalen i augusti och så fort hon fick lägenheten slog hennes mystiska sjukdom…det är tillbaka igen och jag vägrar låta det bli min död! Kan du hjälp oss???

  Tack på förhand mvh Maria Jansson med familj

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.